شکلات لینت در ایران باعث بروز سیل شیراز شد

طرز تهیه شکلات لینت در ایران در منزل را در این خبر مطالعه کنید. حتی اگر برخی از مواد تشکیل دهنده اسرار تجاری هستند، روند کاملا مشابه است. خمیر شکلات از دستگاهی عبور می کند که کره کاکائو را از بین می برد. با این کار یک کاکائو پودری برای شما باقی می ماند.

موادی مانند کره کاکائو (دوباره اضافه شده)، شکر، شیر، روغن و مانند آن اضافه می شود تا پودر به شکلات تبدیل شود. آخرین مرحله در ساخت شکلات، کونچینگ است.

شکلات را در یک دستگاه بزرگ مخلوط می کنیم تا به قوام مورد علاقه سازنده برسد. پس از آن، شکلات را در قالب ریخته، اجازه می دهیم تا خنک شود، بسته بندی می شود و سپس برای ارسال بسته بندی می شود.


دستگاهی لوبیای پوسته شده را به خمیری تبدیل می کند که به آن مشروب شکلاتی می گویند، حتی اگر مایع نباشد یا حاوی الکل باشد. از اینجا، اگر بخواهید، این یک فرآیند جادویی است که از سازنده ای به سازنده دیگر متفاوت است.

حتی اگر برخی از مواد تشکیل دهنده اسرار تجاری هستند، روند کاملا مشابه است. خمیر شکلات از دستگاهی عبور می کند که کره کاکائو را از بین می برد.

با این کار یک کاکائو پودری برای شما باقی می ماند. موادی مانند کره کاکائو (دوباره اضافه شده)، شکر، شیر، روغن و مانند آن اضافه می شود تا پودر به شکلات تبدیل شود. آخرین مرحله در ساخت شکلات، کونچینگ است.

شکلات را در یک دستگاه بزرگ مخلوط می کنیم تا به قوام مورد علاقه سازنده برسد. پس از آن، شکلات را در قالب ریخته، اجازه می دهیم تا خنک شود، بسته بندی می شود و سپس برای ارسال بسته بندی می شود.

جهت ها
فر را با دمای 375 درجه گرم کنید. یک ورقه پخت را به آرامی اسپری کنید و کنار بگذارید.

آرد را در یک کاسه همزن اضافه کنید. 4 تن شکر، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. تکه های کره را روی مخلوط آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود.