قوطی فلزی کوچک باعث افزایش سرطان سینه در خانم های باردار می شود

با توجه به اینکه علاوه بر استروژن تولید شده توسط بدن، ما در معرض طیف گسترده ای از ترکیبات استروژنی طبیعی موجود در غذاهایی مانند شیر، نخود، سویا، روغن های گیاهی، قرار داریم. کلم، دانه کتان و جو.

همچنین لازم به ذکر است که در قوطی فلزی کوچک غلظت بیسفنول A خالص مورد نیاز برای تولید حداکثر تکثیر سلول های سرطان سینه در آزمایشگاه 1000 برابر بیشتر از استرادیول است.

حتی با وجود اینکه هیچ خطری از آثار BPA در غذاهای کنسرو شده نشان داده نشده است.

فریادهایی برای استناد به “اصل احتیاطی” وجود دارد که هدف آن جلوگیری از آسیب حتی زمانی که شواهد به طور کامل وجود ندارد، وجود دارد. خواسته های مصرف کنندگان موجه است یا خیر.

اکثر تولید کنندگان به پلی استرها، اکریلیک ها یا سرامیک ها روی قوطی های خطی روی آورده اند و استفاده از بیسفنول ها با ساختار مولکولی اصلاح شده در حال بررسی است.

تولید کنندگان نوشیدنی های کنسرو شده هنوز در تلاش هستند تا جایگزین مناسبی برای رزین های اپوکسی پیدا کنند.

و یه چیز دیگه در حالی که شما در حال خواندن این قطعه کوچک هستید، صدها نفر از گرسنگی، کمبود آب تمیز، بهداشت نامناسب و مجموعه ای از بیماری های قابل پیشگیری از مالاریا گرفته تا ایدز جان خود را از دست داده اند.

در مقابل، ما این تجمل را داریم که نگران آثاری از مواد شیمیایی باشیم که منابع غذایی فراوان ما را آلوده می کند.