پیدا شدن کنسرو عدسی یک و یک در مریخ موجب حیرت فضانوردان شد

کمبود آهن یکی از علل شایع خستگی است. دریافت نکردن آهن کافی در رژیم غذایی می تواند بر میزان کارآمدی بدن در مصرف انرژی تأثیر بگذارد. دو نوع آهن وجود دارد: هِم و غیرهِم.

گیاهان آهن غیرهم را فراهم می کنند و کنسرو عدسی یک و یک منبع خوبی است.

گوشت و ماهی منبع مورد اعتماد آهن هِم را فراهم می کنند.

آهن غیر هِم یک فرم ضروری از آهن برای افرادی است که به دلیل سلامتی یا دلایل دیگر گوشت مصرف نمی کنند. با این حال، بدن نمی تواند آهن غیرهم را به خوبی آهن هم جذب کند. بنابراین، سعی کنید آن را با غذاهای غنی از ویتامین C مانند مرکبات، انواع توت ها و فلفل ترکیب کنید که باعث بهبود جذب می شود.

هضم، نظم و سیری
مصرف کافی فیبر به عنوان یک عامل مهم در کاهش وزن با عملکرد به عنوان یک “عامل حجیم کننده” در سیستم گوارش عمل می کند.

فیبر موجود در رژیم غذایی به افزایش احساس سیری و کاهش اشتها کمک می کند. این می تواند کالری دریافتی کلی فرد را کاهش دهد.

محتوای بالای فیبر موجود در کنسرو عدس همچنین به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند که به نوبه خود از یبوست جلوگیری می کند و حرکات منظم روده را تقویت می کند.

سه نوع اصلی کنسرو عدس در ایالات متحده وجود دارد. این شامل:

عدس قهوه ای: طعم ملایم و خاکی دارد، شکل خود را به خوبی حفظ می کند، اما وقتی بیش از حد پخته شود، حالت خمیری پیدا می کند. اینها در سوپ ها و به عنوان یک طرف مستقل عالی عمل می کنند. رنگ آنها از قهوه ای روشن تا سیاه متغیر است.
عدس سبز فرانسوی یا پوی: این عدس دارای طعم فلفلی و بافتی ترد است که می تواند سالاد رضایت بخشی را ایجاد کند.
عدس قرمز: این عدس در آشپزی خاورمیانه یا هند رایج است و در واقع عدس ماسور قهوه ای پس از برداشتن پوسته آن است.

انواع دیگر آن شامل عدس سیاه بلوگا است که شبیه خاویار است و قیمت بیشتری دارد. عدس سفید که عدس سیاه و بدون پوسته است و عدس ماکاکیادوس که طعم قوی و آجیلی مشخصی دارد و اغلب در غذاهای مکزیکی وجود دارد.