به دلیل خواص ملین این میوه، مردم معمولا از شربت انجیر برای کمک به درمان یبوست استفاده می کنند. با این حال، تنها چند مطالعه شواهدی از کمک انجیر به یبوست ارائه کرده اند.
در یک مطالعه، محققان به موشها لوپرامید (Imodium) دادند تا باعث یبوست شود. موشهایی که خمیر انجیر دریافت کردند نسبت به گروه کنترل تعداد دفعات یبوست کمتری داشتند.
مطالعه دیگری اثرات انجیر و مکمل های فیبر را در افراد مبتلا به یبوست عملکردی مقایسه کرد. انجیر آردی اکثر علائم یبوست را بهبود می بخشد، از جمله:
زمان حرکت روده
تعداد دفعات مدفوع
درد و ناراحتی معده
انجیر همچنین تلاش لازم برای دفع مدفوع را کاهش داد و حس تخلیه ناقص را بهبود بخشید.
خطرات مرتبط با انجیر ممکن است بسته به نحوه استفاده افراد از آن متفاوت باشد. بخش های زیر این موضوع را با جزئیات بیشتری پوشش می دهند.
انجیر تازه و خشک حاوی سطح بالایی از ویتامین K هستند. افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین استفاده می کنند باید سطح ویتامین K را در رژیم غذایی خود ثابت نگه دارند، بنابراین ممکن است بخواهند از مصرف انجیر خودداری کنند.
برخی افراد ممکن است به انجیر حساسیت داشته باشند.
محققان در وین دریافتند که درصد بالایی از افرادی که به گرده غان آلرژی داشتند، تستهای حساسیت پوستی به انجیر تازه مثبت داشتند.
به طور خاص، اگرچه 78% منبع مورد اعتماد شرکتکنندگان با آلرژی به گرده غان، آزمایش پوستی مثبتی نسبت به انجیر تازه داشتند، اما بیشتر انجیر خشک را تحمل میکردند.
انتخاب انجیر خشک یا تازه به ذائقه، ترجیحات و شرایط فرد بستگی دارد.
انجیر خشک حاوی کالری، قند، فیبر غذایی، ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری نسبت به انجیر تازه است. انجیر تازه ویتامین C، ویتامین A و بتاکاروتن بیشتری دارد.
انسان باید همیشه انجیر تازه را آبکشی کند. پس از آن، آنها همانطور که هستند خوراکی هستند.
مردم همچنین می توانند انجیر خشک را همانطور که هستند بخورند یا با خیساندن آن در آب گرم تا زمانی که نرم شوند دوباره آن را درست کنند.
- منابع: